Neem contact op: +31 (0)6 45 972 638

 • Rob was a dedicated business lead in the successful implementation of SAP in our organisation. Without exception, Rob was calm under pressure and provided motivation and support to all team members. He has great theoretical knowledge and quickly applies that knowledge to new working areas. His broad range of expertise and excellent interpersonal skills were vital for steering a multinational project team through the challenges of covid home working. In short, Rob is a really nice guy with a talent for bringing together a team. I have absolutely no hesitation in recommending him. Thank you Rob for your professionalism and support! Kate Monaghan, Floranova Ltd, UK
  ~ Kate Monaghan, General Manager Floranova
 • Gedegen professional.
  Rob zijn kracht ligt in zijn kalme en gedegen aanpak. Hij heeft ter vervanging van ziekte als interim planner gewerkt in de bloemzaden. Rob was in staat om zich de bedrijfs en gewasspecifieke eigenschappen zich snel eigen te maken waardoor hij vanaf dag 1 direct inzetbaar was. Rob heeft hiernaast een belangrijke bijdrage geleverd in het ontwikkelen van KPI's die tot een verbetering van het planningsproces hebben geleid en de mogelijkheid gecreerd hebben om een maandelijks demand en supply confirmation proces te draaien.  
  ~ Bert Stam, Demand & Supply Operations Manager at Syngenta
 • Rob is very professional and supportive. You can count on him. Always respond on time and give a proper information  
  ~ Jacek Bursztynski, Portfolio Manager EAME at Syngenta
 • Rob was faced with many challenges when he entered into the position of Short Term Planner Industrial Crops (Spinach). During his time managing the portfolio it is clear he made a significant difference and now as he takes on his next role in Syngenta will leave the portfolio in far better position than when he started.
  ~ Nicholas Bennett, EAME Portfolio Manager - leafy, roots & bulbs Syngenta
 • Calm under pressure
  In een hectische periode van een organisatie integratie en implementatie van een nieuw bedrijfssysteem kwam Rob Tijdeman onze afdeling gedurende 1,5 jaar ondersteunen als Supply Planner en Team Lead. 
Door zijn brede Supply ervaring een snel opvattingsvermogen heeft hij zich binnen korte tijd onze complexe bedrijfs structuur en processen eigen gemaakt en het voor hem nieuwe bedrijfssysteem (SAP) succesvol leren gebruiken. 
Door de nieuwe organisatie structuur met veel nieuwe mensen binnen de sales organisatie was er een onrustige sfeer op de afdeling ontstaan. Rob heeft zich hierdoor niet laten beïnvloeden en bleef altijd het goede voorbeeld aan de groep geven, door de juiste dingen op het juiste moment en op de juiste plek te zeggen en ondanks de druk van de markt rustig door te zetten en met het grotere doel voor ogen de juiste prioriteiten te zetten. 
Hij beweegt zich met gemak tussen alle lagen van de onderneming. Hij heeft operationele zowel als leidinggevende taken naar grote tevredenheid bij ons uitgevoerd. 
Operationele planning taken zowel als proces verbeteringen en representatie van de afdeling in business reviews konden van hem verwacht worden. 
Tegelijkertijd verbeterde hij bestaande processen met zijn ‘lean’ aanpak en heeft ze duidelijk beter laten slagen, zoals bij voorbeeld de proces flow van een van spinaziezaad door onze fabriek in Denmark naar klanten in Europa, de VS, China en Australië. Daarbij stond team work altijd voorop voor hem. 
Ook plannings processen voor de hele afdeling zoals het opstellen van een supply plan op basis van de commerciële forecast en de fabriek capaciteit heeft hij voorzien van een betere structuur en proces beschrijving. 
Daarbij wordt hij binnen de afdeling als prettig, ervaren en bescheiden persoon beleeft, die voor zijn collega’s een bron van theoretische kennis en literatuur is.

  In het kort: Een kei van Supply Chain kennis, die heel veelzijdig inzetbaar is.
  ~ Sandra Köpping Supply Planning Group Lead Vegetables EAME at Syngenta
 • De afgelopen jaren heb ik Rob leren kennen als een prettige collega om mee samen te werken. Ooit is hij bij Crown van Gelder als extern aan de slag gegaan in verband met een directe operationele noodzaak. Aanvullend heb ik het contract met hem diverse keren verlengd en heeft hij zich bewezen in een breed scala aan werkzaamheden. 

Rob heeft een brede kennis, hij heeft goed inzicht in werkprocessen en vergeet hierin 'de mens' niet. Hij is in staat om het beste uit anderen te halen en doet dit op een leuke, motiverende manier.

  Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity
  ~ Gea ten Hoeve Supply Chain Manager at Crown Van Gelder N.V.
 • “Rob heeft mijn afdeling ontlast door snel een vrijgekomen functieplaats te vervullen. Hij heeft zich hierbij snel, voor hem nieuwe processen eigen gemaakt en uitgevoerd. Kort na zijn indiensttreding is Rob ook betrokken bij het implementatietraject van MES-software bij CVG, o.a. door het testen en beschrijven van werkprocessen. Na de implementatie houdt Rob zich bezig met het coachen en opleiden van (nieuwe) collega's. Rob toont zich een vakbekwame professional met een sterk analytisch vermogen die zich snel aan de processen en cultuur van de organisatie heeft aangepast.”
  ~ Remco Breedt Interim Professional Logistics, Staff Planning
 • Bij Rob de cursus Lean en Sigma Six gevolgd. Zeer goede cursus, creatief en motiverend gebracht door Rob. Zeer aanbevelenswaardig voor vele branches. Bedankt Rob!
  ~ Rene Glorie Bedrijfsleider bij Topdak Dakbedekkingen BV
 • Voor onze eerste Competence Meeting binnen Tempo-Team Professionals hebben we Rob gevraagd een training te verzorgen binnen thematiek van o.a. 5S, LEAN & Six Sigma. Rob heeft in het verleden als ZZP'er naar volle tevredenheid voor ons gewerkt, en met het verzorgen van deze training heeft hij daarnaast laten zien ook over andere kwaliteiten te beschikken. Het enthousiasme dat Rob tijdens de training over kon brengen op onze groep gedetacheerden en ZZP'ers werkte aanstekelijk. Een goede theoretische basis in combinatie met tot-de-verbeelding-sprekende praktijkopdrachten maakte de sessie bijzonder interactief en nuttig voor zowel de juniors alsmede de seniors in zijn groep. De reacties die ik na afloop heb gekregen van mijn werkenden waren derhalve zeer positief en we gaan bij een volgende training zeker aan Rob denken.
  ~ Frank Gielen Senior Consultant Tempo Team Professionals
 • Rob provided us with an awareness course about Lean and Six Sigma for our interim professionals. With his outstanding knowledge on Lean and Six Sigma a long with his abillity to create out-of-the-box ideas, he has made our interim professionals and our consultants very enthusiastic.
  ~ Esther Oudes Manager Operations at Tempo Team Professionals
 • Rob Tijdeman is bij Pipelife Nederland werkzaam geweest van maart 1997 tot en met juni 2005. Rob is gestart als Productieplanner en na 2 jaar doorgegroeid naar Sectorchef Logistieke Coördinatie. Weer 2 jaar later bij het wijzigen van het logistieke concept is Rob Supply Chain Manager geworden en heeft deze functie vanuit het niets opgebouwd en gestalte gegeven. Rob kan met zijn brede kennis processen snel doorgronden en is altijd op zoek naar het aanbrengen van verbeteringen en is daarbij niet bang om eens een “andere” oplossings richting te kiezen. Met zijn enthousiasme is hij in staat mensen aan te zetten tot meedenken in oplossingen en vooral te motiveren. Zijn aanpak is oplossingsgericht, pro-actief en met een open communicatie.
  ~ Jaap Landman Logistiek manager, Pipelife Nederland BV
 • Zo'n 10% van je cursisten, ik heb er veel gehad, begrijpt het beter dan ik, we houden dat gelukkig stil, bij Rob wist ik dat hij het niet alleen beter wist en dit stil hield maar ook de kennis al toepaste zonder erover op te scheppen.
  ~ Imke Vermeulen, APICS CPIM Consultant/Trainer
 • “Rob is an excellent student, respectfull, dedicated, eager to know and to understand the Black Belt material and the pratical value. It was very nice to have Rob as student in the Black Belt Training.”
  ~ Bert van Eekhout Lean and Six Sigma Trainer and Consultant

Copyright 2023 | Tijdeman Logistiek Interim Professional